?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Jul. 4th, 2015

Ulkona on täysi kesä, parvekkeellani asuu kaksi kania (tosin vain väliaikaisesti, meripojan pikkusisko asuu täällä heinäkuun), tiistaina on kaiketi aika päättää 362-tarina (kerroin tosiaan kolmisen viikkoa sitten sille pojalle, että joo, olen elätellyt toivotonta ihastustani kymmenen vuotta) ja jutella aiheesta kasvokkain. Jännittää ja hirvittää.

Huomenna kesän ensimmäisen rippileirin konfirmaatio ja sen jälkeen riparirallia. Maanantaina paras ystäväni vaimoineen tulee Valkealaan ja saan esitellä heille kaikki mestat. Tiistaina (ellei se ikuisuuspoika jänistä) junalla kohti Kajaania ja Hurjan Pelottavaa Keskustelua.

Olen lukenut paljon kirjoja. Raamattua (joka alkaa saada paljon väriä sivuilleen, kiitos ostamieni jumbovärikynien), Thinking, Fast and Slowta (erinomaisesti kirjoitettu ja tosi mielenkiintoinen), C. S. Lewisin kirjeitä. Aika paljon ei-fiktiota, mutta toisaalta se on kyllä ollut hyvää vaihteluakin. Ehkä noiden jälkeen sitten taas jotain kevyempää, kurssisuorituksiakin kyllä pitäisi mietiskellä...

Mulla on itseni kanssa tosi tasapainoinen olo. Vähän huolettaa mun ja meripojan välit. Se ihminen on mulle todella rakas ja tärkeä, mutta nyt ei ole oikein muuta vaihtoehtoa kuin antaa sille tilaa ja odottaa, että josko se haluaisi pysyä mun ystävänä. Odottaminen ei kyllä ole mun vahvuus.

Toissapäivänä kävin parhaan ystävän (ja sen vaimon ja ystävien) kanssa Escape Roomissa ja se on kyllä joka kerta yhtä hauskaa puuhaa. Tällä kertaa tosin jäi about minuutista kiinni se, että oltaisiin oikeasti päästy ulos, mutta ei se mitään - onpahan sitten taas seuraava onnistuminen maukkaampi.

Kesän aikana olen myös makoillut ihanien tyttöjen kanssa salin lattialla, rakentanut heidän kanssaan majan, jossa katsottiin Casablanca, loikoillut katolla Stingin Fields of Goldia kuunnellen, keinunut Stingin Fields of Goldia kuunnellen (jos joskus menen naimisiin, yksi ystävistäni on luvannut säveltää siitä mulle häävalssiversion), herännyt aamuviideltä kirjoittamaan saarnaa, istunut ihanassa museokahvilassa ja kuunnellut kellojen tikitystä, löytänyt kirpputorilta täydellisen mekon ja liivin, viettänyt yhden lentokenttätyöpäivän väitellen teologiasta, huomannut, että kas, mä osaan nykyään säestää pianolla ja ostanut liput kahteen sirkusesitykseen. Jälkimmäiset ovat joulukuulle Circus Cirkörin Knitting Peace -esitykseen Ahvenanmaalle, sinnekin paras ystäväni vaimoineen seikkailee mukaan.

Elämä on kovin hyvää just nyt. Katsotaan asiaa sitten uudestaan tiistain jälkeen...

Latest Month

May 2016
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Tags

Powered by LiveJournal.com
Designed by Tiffany Chow